0
0
Subtotal: kr 0,00
Ingen produkter i handlekurven.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Raw Chocolate Hazelnut Cream Cake

Rå sjokolade og hasselnøttkake

Base:
3 dl pekannøtter
2 dl kakaopulver
2 ss kokossukker
1 ts maca pulver
15-20 ferske dadler
1⁄2 ts himalaya salt

Sjokoladekrem:
4 dl kokoskrem
2 dl hasselnøttsmør, eller annet som tahini, cashew eller mandelsmør
4-5 dl kakaopulver.
1-2 ss kokossukker
3-5 ferske dadler
1,5 dl smelted kokosolje
3-5 ss lønnesirup
1 ts vaniljepulver
1/2 ts macapulver
1 ts himalaya salt

Bunn: Tilsett alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en klissete deig. Legg til flere dadler hvis det ikke henger sammen. Trykk bunnen i bunnen av ønsket kakeform (foret, hvis ikke silikon). / Jeg brukte en rund boks størrelse: 18 cm

Sjokoladekrem: Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og kjør til den er jevn. For mer eller mindre søtt og intens, juster målene etter preferanse.
Hell over bunnen og sett til frysing.
Tin i kjøleskap og nyt med kaffe eller te.

KETO: bytt sukkeret i skorpen med en blanding av erytritol, xylitol og stevia. Tilsett også vaniljepulver hvis du vil. Munkefrukt fungerer også utmerket. Tilsett nøttesmør i stedet for dadler for å gjøre den saftig.

For kremen, bytt sirup, sukker og dadler med rennende nøttesmør og ditt valg av erytritol, xylitol eller stevia.

Vi vil gjerne dele en oppgradert oppskrift på vår rå sjokolade-hasselnøttkremkake, med KETO-alternativer også! Det er en bestselger på kafeene våre, eller så du kan kjøpe den her i nettbutikken vår. Her er oppskriften og noen grunner til hvorfor jeg elsker rå kakao:

… rå sjokolade for bedre humør, et sunt hjerte, glødende hud, anti-inflammatoriske fordeler, tarmhelbredelse med prebiotika, anti-aldring, bedre kognitiv funksjon og mer til.

Rull til toppen