Rågodt

Min første kokebok ute snart! Teksten er nesten klar ... Men du kan tenke deg det er litt av en jobb å redigere 300 sider om nytelse. Jeg liker å skrive følelsesladd og fylle språket litt vell til randen med beskrivelser av sjokoladesaus. Men det kan bli litt vel mye og nå strammer vi inn. Tror det kan være lurt. 

Coveret er bestemt! Det var også en tricky sak. Jeg ville gjerne se avslappet ut, ikke for ekstatisk (jeg har en tendens til å se veldig glad ut så øynene mine forsvinner), og samtidig seriøs og moden ut. Det var litt en av prosess! Heads up to modeller! Det er ikke bare lett å posere. Sjekk noen av forslagene til høyere: 

I boken vil du finne 100 oppskrifter, alt fra sjokoladekaker til grøt og supper. Alle mine favoritter som også selges på OSLO RAW, finner du i boken. Snikkerskaken, granolaen, grønn smoothie bowl og pistasjis! Og ikke minst lakriskulene ...

 

fullsizeoutput_16f8.jpeg
Tiril RefsumrågodtComment