0
0
Subtotal: kr 0,00
Ingen produkter i handlekurven.

Vår historie- hvorfor kaker?

Oslo Raw handler om å samkjøre helse og nytelse. Vi vil feire de små gledene i livet. Oslo Raw er Skandinavias ledende og største plantebaserte kafekjede og velværekonsept med kafeer, bakeri, podcaster, kokebøker og så mye mer. Vi ønsker å inspirere deg til å leve livet fullt ut og ta vare på de små glede i livet, som å spise kake til frokost.

Tiril Refsum startet OSLO RAW fordi hun ønsket å gjøre det sunt å unne seg fristende plantebasert mat som gjør livet bedre. Hun ønsket å fremheve desserten som et måltid man har for å ta vare på seg selv og samtidig får næring. Det å nyte god mat er en viktig del av vår daglige rutine, både for kroppslige funksjoner men også for sansene våre. Hun ønsket å lage sunne godsaker som var tilgjengelig for alle å nyte på farten. Hvis man snek inn ekstra proteiner, mineraler sundt plantefett og vitaminer i en kake var det ikke noe problem å holde seg både sunn og glad samtidig!

I 2016 startet Tiril sitt eget catering byrå RawFoodOslo og noen få måneder senere åpnet hun Oslo Raw sin første cafe på Adamstuen og serverte kaker til hele byen. Etter et år hadde hun over 17 ansatte og publiserte hennes første kokebok “Rågodt”. Et år senere åpnet hun og teamet en cafe til på Frogner og utga sin andre kokebok “Kakeboka”. Idag er vi et team på 40 stykker og driver tre kafeer og et Bakeri og fortsetter å servere kaker over hele byen på eventer, cateringer og hos samarbeidspartnere. Tiril har to podcaster hun driver; The Oslo Raw podcast og Raw & Real.

Vi elsker å se dere deres Oslo Raw opplevelse. Sammen bygger vi felleskap og fremtid. Selvpleie og kaffe dater med gode venner er livsviktig for et balansert og sunt liv og det er derfor vi fortsetter å utvide oss- med dere.

Masse kjærlighet, Tiril

About - Oslo Raw

Tiril holder foredrag og samtaler om lederskap, samarbeid og forretningsdrift. I tilleg holder hun kurs i Rawfood og plantebasert baking.

Forespørseler eller spørsmål om kurs, foredrag og liknende med Tiril Refsum 
contact info@osloraw.no

Del gjerne dine tilbakemeldinger og tips med oss: info@osloraw.no

Hold deg oppdatert på våre produkter, menyer og så mye mer på @osloraw og Facebook OSLO RAW og vårYouTube Channel.

Finn våre beste oppskrifter og livsstilstips i våre kokebøker Rågodt og Kakeboka Kjøp de online, i våre kafeer eller påTanum, ARK og Norli.

Rull til toppen