Vår historie- hvorfor kaker?

Cafés Webshop Bakery Catering Events Cookbooks Wholesale

Local handmade everyday luxury treats

OSLO RAW  –  nytelse, næring og hverdagsluksus med kaker som gjør godt.

Finn dine favoritter i våre kafeer, på osloraw.no og i matvarebutikker over hele landet. Vi har et bredt utvalg av våre produkter i din lokale MENY-butikk, Jacobs, Oda.no, Wolt, Morgenlevering, Majorstuen helsekost, Røtter og mange flere. 

Bestill hele kaker og mye annet godt rett hjem til deg. Besøk vår nettbutikk, ring oss på 413 44 470 eller send oss en mail på bakery@osloraw.no 

Sammen feirer vi en hverdag full av nytelse, velvære og god helse. Vi tror på at livets medisin er selvpleie, refleksjon og tilstedeværelse – i smått og stort. Alle våre produkter er nøye utvalgt med et ønske om styrke kroppen, skape ro og fokus til hverdagens oppgaver og bygge en bærekraftig livsstil for oss og planeten. Alt er laget for hånd, kun med de beste ingrediensene. 

Vi tror på kraften i å ta små, men riktige valg. Når vi gjør dette hver for oss, og sammen, skjer det større endringer og vi kan gjøre verden litt bedre for hver dag.

I 2015 startet Tiril sitt eget cateringbyrå, RawFoodOslo, og kort tid etter åpnet hun sin første kafé, Oslo Raw, på Adamstuen og serverte kaker til hele byen. Etter ett år hadde hun over 17 ansatte og publiserte sin første kokebok, Rågodt, på Gyldendal forlag. Ett år senere åpnet hun og teamet en kafé til på Frogner og Tiril utga sin andre kokebok, Kakeboka.

I dag er vi 50 stykker i teamet, driver to kaféer, et bakeri og leverer kaker over hele landet. 

Vi gleder oss til fortsettelsen og takker for alle som har hjulpet og fulgt oss hittil. Vi setter stor pris på dere!

Varm hilsen, Tiril 

Featured in

Skroll til toppen