CHIAPUDDING

kr 95,00

Denne uken får du 50% rabatt på levering i Oslo!

Vil du selv hente varen eller få levert innen kort tid? Eller vil du sende som gave? Ring oss på 413 44 470 så hjelper vi deg. Gjelder ikke mat og catering.

Vår chiapudding er en perfekt frokost eller et måltid på farten. Den vil holde deg mett i lang tid og gi deg med din daglige dose fiber. Chiafrøene bløtlegges i glutenfri havremelk over natten for å skape den deilige puddingteksturen. Vi topper den med en mangokokosyoghurt som inneholder tarmvennlige bakterier fra probiotika. Deretter drysser vi den med hjemmelaget granola, hampfrø og kakaonibs for å gi deg et løft av magnesium, protein og sunt fett.

 

Vil du ha chiapudding som en del av et måltid? Vi har en brunsjmeny med ulike godsaker som passer perfekt til et større måltid.

Ingredienser:
Glutenfri havremelk, chiafrø, lønnesirup, stevia, sesongens syltetøy (bær, chiafrø, sitron), coyo (kokosmelk, mango, agave, gurkemeie og probioform)granola (glutenfri havre, revet kokos, mandler,valnøttergojibær, ceylonkanel, dadler, agave, salt, kardemomme, dehydrert bokhvete), kokosflak, peanøttsmør, kakaonibs, hampfrø, bær.

De som kjøpte dette kjøpte også

Skroll til toppen