Chocolate Crisp Balls

av Oslo Raw

Den beste snacksen til å spise i farta eller nyte som en dessert.

 

Med sprø bokhvete full av protein, og kakao rik på antioksidanter, fyller denne kulen deg godt opp med næring i en travel hverdag. Vi deler oppskriften med deg her, slik at du enkelt kan lage den hjemme.

 

 

Chocolate Crisp Balls

Omtrent 12 kuler.

4 dl kokosmasse eller 2 dl kokossmør
14 saftige dadler
4 ss kakaopulver
2 ss kokossukker
2 ss agavesirup eller fibersirup
1 ts espressomalt kaffe
½ ts salt
½ tsp vaniljepulver
Valgfritt: 1 dl bokhvete, spiret og dehydrert. Dette kan erstattes med hakkede nøtter.
Kokosmasse eller kakaopulver, til pynt

Slik lager du dem: Hvis du har ferdig med kokossmør, blander du kokossmør og resten av ingrediensene, unntatt bokhvete, i en foodprosessor. Har du ikke kokossmør på lager, kjør kokosmassen til smør i hurtigmikser. Det tar noen minutter, avhengig av styrken på maskinen. Tilsett resten av ingrediensene, unntatt bokhvete, til en jevn og fin deig som kan rulles til kuler. Bland inn bokhveten og form deigen til kuler i ønsket størrelse. Rull dem gjerne i kokosmasse eller kakaopulver.

KETO-alternativ: Bytt ut dadler med rennende mandelsmør og sukker med erytritol eller xylitol.

Relaterte innlegg

Lunsjmuffins

Saftige og næringsrike muffins til frokost, lunsj eller som snack.

Skroll til toppen