Chocolate Crisp Balls

Våre sjokoladekrunsj kuler er den beste snacksen til å spise i farta eller nyte som en dessert. Med sprø bokhvete full av protein, og kakao rik på antioksidanter, fyller denne kulen deg godt opp med næring i en travel hverdag. Vi deler oppskriften med deg her, slik at du enkelt kan lage den hjemme.

Chocolate Crisp Balls

Omtrent 12 kuler.

4 dl kokosmasse eller 2 dl kokossmør
14 saftige dadler
4 ss kakaopulver
2 ss kokossukker
2 ss agavesirup eller fibersirup
1 ts espressomalt kaffe
½ ts salt
½ tsp vaniljepulver
Valgfritt: 1 dl bokhvete, spiret og dehydrert. Dette kan erstattes med hakkede nøtter.
Kokosmasse eller kakaopulver, til pynt

Slik lager du dem: Hvis du har ferdig med kokossmør, blander du kokossmør og resten av ingrediensene, unntatt bokhvete, i en foodprosessor. Har du ikke kokossmør på lager, kjør kokosmassen til smør i hurtigmikser. Det tar noen minutter, avhengig av styrken på maskinen. Tilsett resten av ingrediensene, unntatt bokhvete, til en jevn og fin deig som kan rulles til kuler. Bland inn bokhveten og form deigen til kuler i ønsket størrelse. Rull dem gjerne i kokosmasse eller kakaopulver.

KETO-alternativ: Bytt ut dadler med rennende mandelsmør og sukker med erytritol eller xylitol.

Del på sosiale medier:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Utforske

Relaterte innlegg

KRAFTEN I KAKAO & ADAPTOGENER

KRAFTEN I KAKAO OG ADAPTOGENER Vi er så glade for å ha Myrvann sin seremonielle kakao i sortimentet vårt. Dette er et unikt produkt sammensatt

NYT ET PUSTEROM

Nyt et pusterom Ro ned med nærende retter, hobbyer og samvær som gir hvilepuls Vi går ut sommeren og inn i høstens måneder. Der sommeren

Raw Chocolate Hazelnut Cream Cake

Vi vil gjerne dele en oppgradert oppskrift på vår rå sjokolade-hasselnøttkremkake, med KETO-alternativer også! Det er en bestselger på kafeene våre, eller så du kan

Skroll til toppen