Lunsjvafler

av Oslo Raw

Vaflene vi selger i kafeene kan også lages hjemme.

 

…og du kan gjerne tilsette ekstra ingredienser i vaffelrøren for en skikkelig mettende lunsj og en boost som varer frem til middag.

 

Dette trenger du:

2 dl mandel-, havre-, eller bokhvetemel

1 ss fiberhusk eller potetmel

1 ts bakepulver

½ ts salt

3 dl valgfri melk

2 egg (kan erstattes med 2 ss knuste linfrø mikset i ½ dl vann)

1-2 modne bananer eller 1-2 ss honning, lønnesirup eller annen søtning (søtning kan sløyfes om du vil ha en saltere variant)

For ekstra boost i vaffelrøren, velg en eller flere av dine favoritter!

1 liten squash, revet

1 stor gulrot, revet

4-5 ss cottage cheese

1 dl revet parmesan eller 2 ss næringsgjær

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene, og gjerne la det stå litt før du steker i smør i et vaffeljern, eller som pannekaker. Topp med det du måtte ønske, for eksempel cottage cheese, avokado, salatblader og bjørnebær.

Relaterte innlegg

Lunsjmuffins

Saftige og næringsrike muffins til frokost, lunsj eller som snack.

Skroll til toppen