Raw Chocolate Hazelnut Cream Cake

av Oslo Raw

Vi vil gjerne dele en oppgradert oppskrift på vår Raw Chocolate Hazelnut Cream Cake, med KETO-alternativer også!

 

Det er en bestselger på kafeene våre, eller så du kan kjøpe den i nettbutikken vår. Her er oppskriften og noen grunner til hvorfor vi elsker rå kakao:

… rå sjokolade for bedre humør, et sunt hjerte, glødende hud, anti-inflammatoriske fordeler, tarmhelbredelse med prebiotika, anti-aldring, bedre kognitiv funksjon og mer til.

Raw Chocolate Hazelnut Cream Cake

Base:
3 dl pekannøtter
2 dl kakaopulver
2 ss kokossukker
1 ts macapulver
15-20 ferske dadler
1⁄2 ts himalayasalt

Sjokoladekrem:
4 dl kokoskrem
2 dl hasselnøttsmør, eller annet som tahini, cashew eller mandelsmør
4-5 dl kakaopulver
1-2 ss kokossukker
3-5 ferske dadler
1,5 dl smelted kokosolje
3-5 ss lønnesirup
1 ts vaniljepulver
1/2 ts macapulver
1 ts himalaya salt

Bunn: Tilsett alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en klissete deig. Legg til flere dadler hvis det ikke henger sammen. Trykk bunnen i bunnen av ønsket kakeform (foret, hvis ikke silikon). Jeg brukte en rund boks på 18 cm.

Sjokoladekrem: Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og kjør til den er jevn. For mer eller mindre søtt og intens, juster målene etter preferanse.
Hell over bunnen og sett til frysing.
Tin i kjøleskap og nyt med kaffe eller te.

KETO: bytt sukkeret i skorpen med en blanding av erytritol, xylitol og stevia. Tilsett også vaniljepulver hvis du vil. Munkefrukt fungerer også utmerket. Tilsett nøttesmør i stedet for dadler for å gjøre den saftig.

For kremen, bytt sirup, sukker og dadler med rennende nøttesmør og ditt valg av erytritol, xylitol eller stevia.

Relaterte innlegg

Lunsjmuffins

Saftige og næringsrike muffins til frokost, lunsj eller som snack.

Skroll til toppen