Slik lager vi gulrotsalat

av Oslo Raw

…to favoritter.

 

Denne hormonbalanserende og rensende supersalaten har vært en del av hverdagen vår i lang tid. Vi spiser den daglig, alltid på tom mage, et par timer etter sist måltid, og hvert fall en halvtime før annen mat. Den er også god på morgenen. Salaten binder og driver toksiner og overflødig østrogen ut av tarmen, og den optimaliserer tarmfloraen ved å undertrykke vekst av uønskede bakterier, samtidig som den stimulerer helbredningen av tarmveggen. En supersalat – som også er kjempegod.

Vi bytter på den søte og salte varianten, alt etter hva vi har lyst på.

 

Slik lager du gulrotsalat på to måter:

Du trenger:

1 stor gulrot

Bruk en potetskreller og fjern skallet. Skrell gulroten og samle alt i en bolle eller glass med lokk (vi tar den med meg to-go om vi har en lang dag og trenger litt ekstra boost). Bland inn en av dressingene under og nyt!

Salt variant:

1 ss eplesidereddik

1-2 ss olivenolje

1 ss smeltet kokosolje

En klype salt

Søtere variant:

1 ss balsamicoeddik

1-2 ss olivenolje

1 ss smeltet kokosolje

1 ts flytende honning

1/3 ts kanel

En klype salt

 

Relaterte innlegg

Skroll til toppen