Søte grunner til å stå opp

av Oslo Raw

Våre favorittmorgenritualer 

 

Å ha gode morgenrutiner som du gleder deg til allerede når du legger deg kvelden før er viktig for oss. En fin morgen legger grunnlaget for resten av dagen, og det skal heldigvis ikke så mye til å få en god start. Her kan du lese litt om våre favorittmorgenritualer og oppskrifter.

Isrulle fra Kitsch
Isrullen fra Kitsch er et must på morgenen, og den ligger alltid klar i fryseren. Vi tar den ut når vi står opp og lar den ligge på vasken noen minutter (gjerne mens vi pusser tenner og vasker ansiktet) før vi ruller den forsiktig over ansiktet. Isrullen er laget av rustfritt stål og kan bidra til blant annet å roe ned betennelse og fremme sunn blodsirkulasjon. Ikke minst føles det veldig deilig og avkjølende.

Eye patches
Etter vi har brukt isrullen i ansiktet og gjort resten av hudpleierutinen vår, er et par eye patches under øynene prikken over i-en. Våre favoritter er eye patches fra Caia Cosmetics, Camilla Pihl Skin og Pixi. Disse lar vi ligge på i 15-30 minutter.

Lymfemassasje
Vi bruker gjerne et par minutter på å massere de ulike lymfeknutene for å øke sirkulasjonen, redusere hevelse og spenninger.

Tørrbørste
Vi elsker å bruke en tørrbørste på kroppen et par ganger i uken for å stimulere blodsirkulasjonen og drenere lymfesystemet. Det er ekstra deilig å starte dagen med tørrbørsting før vi hopper i dusjen. Tørrbørsten fra Dr. Barbara Sturm er en favoritt.

Drikke en god kopp kakao
Å starte dagen med en kopp kakao er noe av det beste vi vet, og vi elsker å lage Myrvann kakao eller vår signaturkakao hjemme. Vi hører også gjerne på en podcast eller musikk mens vi nyter kakaoen og et øyeblikk for oss selv. Sjekk ut høydepunktet vårt playlists på Instagram for spillelister vi både spiller i kafeene og hjemme.

Skrive i Five Minute Journal
Sist, men ikke minst er vi stor fan av å skrive i Five Minute Journal hver morgen. Dette er en dagbok med faste punkter (hva du er takknemlig for, hva som kan gjøre dagen bra og en daglig affirmasjon) som du svarer på hver morgen. Det er også egne punkter for kvelden. Når vi har reflektert og notert i boken er vi klare for dagen.

Relaterte innlegg

Lunsjmuffins

Saftige og næringsrike muffins til frokost, lunsj eller som snack.

Skroll til toppen